Σχετικά με εμάς

Μέχρι στιγμής έχουμε σχεδιάσει & διεκπεραιώσει εκατοντάδες τελετές, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, επαναπατρισμούς σορών, εκταφές και η εμπειρία μας είναι μεγάλη στο χώρο. Προσεγγίζουμε την κάθε επιθυμία σας με προσήλωση και αφοσίωση στη λεπτομέρεια και στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν αποτελούμε κοινό αντίγραφο αλλά με πρωτοποριακές ιδέες προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις προσδοκίες σας. Ό,τι σχεδιάζουμε αφορά εσάς και για αυτό και η κάθε τελετή  γίνεται προσωπική υπόθεση. Το γραφείο μας μπορεί να διεκπεραιώσει την εντολή σας φροντίζοντας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Θρησκευτική κηδεία

24 ώρες το  24ωρο είμαστε εδώ για να καλύψουμε με ακρίβεια την κάθε εντολή σας , με υψηλή παροχή υπηρεσιών και υψηλή ποιότητα προϊόντων. Εμείς ακολουθούμε πιστά τα ήθη και τα έθιμα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας εδώ και χρόνια. 

Πολιτική κηδεία

Στην περίπτωση που η επιθυμία της οικογένειας είναι η διοργάνωση πολιτικής κηδείας, η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο μπορεί να προσφέρει κάθε υπηρεσία ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Μνημόσυνο

Μνημόσυνο ονομάζεται η τελετή εκείνη που γίνεται σε μνήμη νεκρών. Το γραφείο μας γνωρίζοντας όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την οργάνωση ενός μνημοσύνου εντός και εκτός Αττικής υλοποιεί κάθε σας επιθυμία.

Επαναπατρισμός

Μπορούμε να στείλουμε και να φέρουμε από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, την σωρό του αγαπημένου σας προσώπου με άμεσες ενέργειες, χωρίς χάσιμο χρόνου και οικονομικά.

Αποτέφρωση

Βλέποντας την επιθυμία του κόσμου για την επιλογή της  αποτέφρωση, ως επιλογή ταφής ήρθαμε σε συνεργασία με τα περισσότερα κρεματόρια εδώ και μια δεκαετία και αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Εκταφή

Ίσως η δυσκολότερη ή η πιο σκληρή στιγμή για μια οικογένεια είναι όταν φτάνει η ώρα της εκταφής του δικού τους ανθρώπου. Μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες της εκταφής,της φύλαξης, της μεταφοράς οστών από ένα κοιμητήριο σε άλλο, της αποτέφρωσης των οστών ακόμη και χωρίς να παρευρεθείτε.

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_teleton_athina_peraias_6

Εμείς

External Link Example

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_gouvousis0

Εμείς

External Link Example

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_97

Εμείς

External Link Example

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_87

Εμείς

External Link Example

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_60

Εμείς

External Link Example

grafeio_teleton_athina_peraias_gouvousisteleton_athina_peraias_58

Εμείς

External Link Example

diakosmisi_mnimosinou_grafeio_teleton_gouvousis2

Εμείς

External Link Example

diakosmisi_mnimosinou_grafeio_teleton_gouvousis1

Εμείς

External Link Example

Eίμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε λύνωντας κάθε απορία σας Επικοινωνήστε μαζί μας